Uima-altaan täyttö ja vaihtolavakuljetukset Nurmijärvellä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tmi Harri Vaulasto tekee vesikuljetukset ja uima-altaiden täytöt. Täytämme altaita ja toimitamme vesikuljetuksia Nurmijärven alueella.

Palveluihimme kuuluvat lisäksi vaihtolavojen vuokraus- ja kuljetuspalvelut sekä lyhyt- että pidempiaikaisiin tarpeisiin. Vaihtolavapalvelu sisältää lavan toimituksen lisäksi sen poisviennin sekä siihen kerätyn jätteen viemisen kaatopaikalle.

Uima-altaan täyttöpalvelut

Tarvitseeko uima-altaasi tai paljusi vedenvaihtoa? Me toimitamme sinulle uudet vedet nopeasti ja hygieenisesti!

Jotta uima-allas tai palju pysyisi hyvässä kunnossa ja turvallisena pitkään, on sitä tärkeää huoltaa tasaisin väliajoin. Allas on hyvä puhdistaa ja vettä desinfioida jatkuvasti. Veden pH-arvosta voi päätellä veden laadun ja sitä onkin hyvä tarkkailla säännöllisesti. Altaan vettä vaihtaessa tyhjä allas kannattaa pestä voimakkaammilla kemikaaleilla ennen uudella vedellä täyttämistä. Näin allas pysyy raikkaana ja turvallisena pidempään. 


Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous, kun haluat altaaseesi tai paljuusi virkistystä uuden puhtaan veden voimin!

Pyydä tarjous

Vaihtolavakuljetukset

Remonttia ja siivous- tai pihatöitä tehdessä syntyy usein paljon jätettä. Vaihtolava on oiva keino hankkiutua vaivattomasti eroon roskista, ylijäämämateriaaleista ja muusta tontille kerääntyneestä jätteestä. Tmi Harri Vaulastolta saat vaihtolavan vuokralle paikalleen toimitettuna. 

Tuomme lavan haluamaasi sijaintiin Nurmijärvellä ja haemme sen pois vuokra-ajan päätyttyä. Vuokrauksen kesto on aina sopimuskohtainen ja voi vaihdella muutamasta päivästä useisiin kuukausiin. Tarjoamme kattavan vaihtolavapalvelun, sillä lavan paikalle tuonnin ja noudon lisäksi toimitamme myös siihen kerätyn jätteen kaatopaikalle. 


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tästä yhteystietomme
Puhelin-ikoni

Tarvitseeko uima-altaasi täyttöä tai tarvitsetko vaihtolavaa roskien hävittämiseen Nurmijärvellä? Ota yhteyttä Tmi Harri Vaulastoon ja pyydä tarjous palveluistamme!

Yhteystiedot