Lokakaivojen tyhjennys ja muut lokapalvelut Nurmijärvellä

Yhteystietomme

Tmi Harri Vaulasto toteuttaa monipuoliset lokapalvelut pitkällä, yli kymmenen vuoden kokemuksella Nurmijärvellä. Saat meiltä umpi- ja saostuskaivojen, omakotitalojen lokakaivojen sekä puhdistamojen tyhjennykset.

Pitkä kokemuksemme ja tietämyksemme alalta takaavat työn laadukkuuden. Pyydä tarjous lokakaivojen tyhjennykseen tai muihin lokapalveluihin alan ammattilaiselta!

Kattavat lokapalvelut Nurmijärven alueella

Tyhjennämme umpi- ja saostuskaivot, puhdistamot sekä omakotitalojen lokakaivot. Umpikaivo kerää viemäristä tulleen jätteen, kun taas saostuskaivoon kertyvä nestemäinen materiaali imeytetään maahan, jolloin jäljelle jää vain karkeampi aines. Umpikaivo tulee tyhjentää aina silloin, kun se on täysi, kun taas saostuskaivot tulee tyhjentää lain mukaan vähintään kerran vuodessa. 

Hoidamme tyhjennykset tehokkaasti ja sovituissa aikatauluissa pysyen, 2–4 arkipäivän sisällä tilauksesta. Tyhjäämme lokakaivot nykyaikaisella kalustollamme nopeasti ja vaivattomasti. Hoidamme kaiken alusta loppuun saakka, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Voit luottaa työmme laatuun!

Pyydä tarjous

Säännöllinen lokakaivojen tyhjennys kannattaa

Meillä Tmi Harri Vaulastolla on jo yli vuosikymmenen rautainen kokemus lokakaivojen tyhjennyksestä. Hoidamme tyhjennykset joko kertatilauksena tai huoltosopimuksella muutaman viikon välein. 


Lokakaivot on hyvä tyhjentää ja niiden kunto tarkistuttaa säännöllisin väliajoin, jotta viemärijärjestelmä pysyy kunnossa eikä kaivo täyty liikaa. Ennakkohuoltona tehdyt tyhjennykset tulevat myös edullisemmaksi kuin kaivon ylitäytöstä aiheutuva kiiretyö. 

Ota yhteyttä meihin, kun lokakaivosi kaipaa tyhjennystä!

Ammattitaitoista palvelua jo vuodesta 2007

Toimintamme perusta on asiakastyytyväisyys ja sovituista asioista kiinni pitäminen. Pidämme lupauksemme ja takaamme työmme laadun. 

Olemme toimineet alalla jo pitkään, joten meillä on luja ja ammattitaitoinen ote työhömme. Soita meille, kun tarvitset lokapalveluiden asiantuntijaa!

Puhelin-ikoni

Kaipaako lokakaivosi tyhjennystä? Ota yhteyttä Tmi Harri Vaulastoon, kun tarvitset lokatöiden ammattilaisen palveluita Nurmijärvellä!

Pyydä tarjous